fbpx
TILLSAMMANS BLIR VI STARKARE

OM MINOWA COACHING

Minowa Coaching startades efter att Jenny själv behövde stanna upp och reflektera på hur hon spenderade sin tid. Trött på ekorrhjulet skapade hon sin livsdesign. Den modellen utgår hon från när du är redo att skräddarsy din livsdesign oavsett om det är i privat eller arbetslivet.

Jenny Kay
DIN COACH OCH MENTOR

Mitt namn är Jenny Kay

Precis som du, är jag en mångfacetterad själ. Så länge jag kan minnas har jag drivits av utveckling. Av att pröva nya saker och utmana mig själv. Utan dessa drivkrafter hade jag sannolikt inte varit där jag är idag.

För några år sedan gjorde jag en omvälvande resa, vilket resulterade i att jag bestämde mig för att skapa en livsdesign som passar just mig. Det ledde till den verklighet jag idag har, med en stabil balans mellan karriär, familj och egentid. En tillvaro – som innefattar både vardag, helg och semester – som jag verkligen älskar.

Idag bor jag på Värmdö med min man, våra tre barn och hunden Rio. Givetvis kan även mitt liv kännas hektiskt emellanåt, men med starka strategier och ett tydligt fokus prioriterar jag idag sådant som gynnar mitt välmående. Som att träna och röra på mig, sjunga till hög musik och fuldansa i köket. Eller njuta av ett glas champagne då och då. Och vistas många timmar i naturen – som för mig är frihet. Vid havet och klipporna finner jag ett alldeles särskilt, och för mig extra viktigt, lugn.

Ur min passion för utveckling och människan föddes mitt företag Minowa Coaching AB. Som coach och livsdesigner, brinner jag för att hjälpa dig framåt i livet. Närmare dina drömmar och mål. För jag vet att du, precis som jag, kan skapa dig en tillvaro du älskar med hela ditt hjärta.

PASSAR VI FÖR DIG OCH DIN VERKSAMHET

Vi arbetar med skräddarsydda lösningar för bästa resultat 

N

Vår vision

På Minowa coachar vi dig till ett hållbart liv där du känner harmoni i din vardag.
Där kreativitet, arbetsglädje och utveckling kan få fritt spelrum – i gott sällskap med ditt privatliv.

N

Trygghet

Att vara trygg med sin coach är A&O för att nå framgång. Om inte tryggheten finns där så vågar du inte öppna upp dig och berätta dina största drömmar. Vi har tystnadsplikt och ett kostnadsfritt uppstartssamtal för att känna att du hittat rätt coach.

N

Utvecklas med oss

På Minowa Coaching brinner vi utveckling och nätverkande. 
Upptäck våra olika events och workshops för företagare och dig som privatperson.