fbpx
Jenny Kay föreläsare

Lite om mig

Jag har alltid älskat att utvecklas pröva nya saker och utmana mig själv – det har varit en naturlig del av mitt liv så länge jag kan minnas.

Lite mer om mig: 
Njuter av Champagne, träning, sjunger till hög musik i köket & dansar fuldans.
Älskar att hänga med familjen och dras till naturen det är frihet för mig!
Jag har lärt mig hantera balansen av karriär, familjetid & egentid på riktigt.  

Mitt fokus som coach är att fånga upp dina mål, visioner & drömmar som du har gömt långt bakom alla borde, måste, alla andra…, inte kan jag… det har alltid varit så….  
Jag har gjort resan & skapat min livsdesign som passar mig utifrån dessa kriterier och är i mål ÄLSKAR nu min vardag, helgen och semestern!

Jag bor ute på Värmdö tillsammans med min man, våra två tonårsdöttrar och en son i mellanstadiet plus såklart vår hund Rio.
Jag ser till att få tid till mitt eget välmående och prioriterar att röra på mig för att må bra. Vi åker snöskoter & skidor så fort det finns snö i vackra Klövsjö och på sommaren packar vi ihop allt och beger oss till  nästa skärgård Torö i Nynäshamns, njuter av hav och klippor & båtliv. Just hav och berg ger mig ett speciellt lugn som har blivit allt viktigare för mig.

Min karriärs utveckling:
> Servitris > Hovmästare > Trafikassistent Bromma flygplats > Affärsresesäljare
> Företagssäljare Bilar > HR- Personalansvarig > Delägare i Torvalla Bil > Work Life Coach & ägare av Minowa Coaching AB
Den röda tråden som går genom min karriär är att jag älskar att arbeta med människor, hjälpa till & se att alla har det så bra de bara kan. 

Jag är rätt för dig om:

Personlig coaching:

Vill Du få tydligare vision och mål, vill använda din fulla potential då har Du kommit rätt. Jag brinner för att hjälpa dig ta fram just Dina innersta önskningar för att nå den Livsdesign som Du önskar med mindre stress och mera glädje.

Ibland är det svårt att se vart Du fastnat själv utan behöver en person att prata med som inte sätter värderingar utan bara vill hjälpa dig framåt.

Jag hjälper personer som har svårt att få tiden att räcka till och vill utvecklas i Livet och Karriären för att få en härligare vardag.

Att sätta målbilder, värdeord och få en tydligare riktning mot din Livsdesign.

Jag är rätt för Er om:

Ditt företag :

Vill ni hjälpa Era medarbetare att hantera stress & ett hälsosammare workflow?
Eller önskar ni en tydligare vision och målbild som medarbetarna förstår & känner sig delaktiga i? Då har ni kommit till rätt person.

Jag brinner för att hjälpa Ditt företag ta fram just Era mål och visioner för att nå den företagskultur och glädjen på arbetet som är så viktig för framgång.
 Jag arbetar 1to1, Teambuilding, Workshop utifrån vad ni önskar.

Ibland är det svårt att få personalen att se helheten speciellt i en omorganisation eller expandering.  Då kan det vara hjälpsamt att ha en utomstående part som hjälper till & inte är i beroende ställning.  

Lär känna mig bättre

Är jag morgon eller kvällsmänniska?

Morgonmänniska

Mitt favoritgodis?

Lakrits och choklad

Mitt favorit djur?

Hund

En dröm?

Att skriva & publicera en bok

Min bästa avslapning?

Gå planlöst i naturen

När jag går och lägger mig?

Mellan 22:00-23:00

Hur ser min familj ut?

Jag & min man har 3 barn två tjejer, en kille, plus en valp

Vad jag tränar?

Bla. Löpning, Styrka, Hockey

Mitt motto?

Lev livet fullt ut ❤