fbpx
VAD SÄGER TIDIGARE KLIENTER

En coach som lyssnar

Mina klienter är i huvudsak företagare, chefer eller har arbeten som kräver eget ansvar över sin tid och personer mitt i livet. Läs om deras fantastiska resultat.

”Jenny är en god lyssnare som vill en väl. Hon utstrålar en värme och trygghet vilket gör att jag ”vågar” öppna upp mig.”

Hon kommer också med tips på saker att ta med sig i vardagen där jag själv upplever att jag brister.”

Charlotte

Avdelningschef

”Jenny lyssnar efter det som är viktigt för mig och har hjälpt mig att ta steget från arbetsliv till pension. Genom de verktyg Jenny har och i min dialog med henne fick jag möjlighet att se vad som funkar för mig, och också vad som hindrar mig.

Med Jenny kände jag mig sedd och respekterad.”

Helen

Nybliven pensionär

”Jenny är väldigt bra på att lyssna och vara närvarande. Jag rekommenderar verkligen andra att åka till Värmdö och den härliga naturen.

Mötena med Jenny är som en djupdykning i själen.”

Anna

Egenföretagare

Jenny Kay föreläsare

”Jag har känt mig trygg att prata med Jenny och jag har stort förtroende för hennes kunskaper.

Hon har fått mig att utvecklas som människa och livet känns mycket mer hanterbart nu.”

 

Elisabeth

Dietist

”Jenny är en god lyssnare samt inger förtroende. Har du svårt att hålla många bollar i luften och blir sönderstressad. Då är Jenny rätt person att hjälpa dig i stresshantering, både privat och på arbetsplatsen.

Hon har mycket hjälpmedel/ verktyg att dela med sig av.”

Jessica

Egenföretagare

Genom öppna frågor fick hon mig att våga sätta ord på mina tankar. Hon ett proffesionellt sätt och de olika modeller som vi arbetade med har hjälpt mig visualisera vilka områden i mitt liv som jag behöver fördjupa mig i. På ett lugnt och tillförlitlig sätt fick Jenny mig att våga utmana mig själv i mitt arbete och i mitt familjeliv. Jag har känt mig trygg med att prata med Jenny och jag har stort förtroende för hennes kunskaper då hon har fått mig att utvecklas som människa och mitt liv känns mycket mer hanterbart nu.

Jenny

Lärare